Perinteitä kunnioittaen

 

Kenkätehtaan juuret ulottuvat jo vuoteen 1927, jolloin perheen iso-isä, Peeter, Juhkam sen perusti.  Tehdas valmistui Etelä-Eestiin, Vörunmaalle ja Kirumpään kylään.

Peeter oli paikkakunnan paras kenkien tekijä ja jatkaakseen hänen haavettaan hyvistä jalkineista, tehdas valmistaa niitä edelleen tarkasti käsityönä.  Kengät ja tossut ovat ajattomia, korkealaatuisia ja tarjoavat ammattitaidon iloa kaikille työntekijöilleen ja käyttäjilleen.

Käsityö

 

 Käsityö on taito, joka kulkee usein suvussa.  Se on myös taito, joka heijastaa tekijän ajatuksia ja periytyy monesti ”isältä pojalle”.

Kylmät ja pitkät talvet Pohjolassa saa ihmisen kaipaamaan jotain mukavaa ja kotoisaa. Muumitossut ovat meidän huippulaadukas tuotteemme siihen tarkoitukseen. Ne ovat lämpimät kaverit jaloillesi yhtä hyvin talven kylmimpinä päivinä kuin kasteisina kesäiltoina.

Tossuja valmistetaan myös ilman villavuoria.

Ympäristö

 

Luonto ja ympäristö ovat Tuuduu Oy:lle ensiarvoisen tärkeitä. Materiaalit ovat luonnonmukaista ja aitoa huopaa (päälliset) ja villaa (vuorit), tai vaihtoehtoisesti kierrätysmateriaalia.

Villa ja huopa tulevat Italiasta ja niille on myönnetty sertifikaatti, joka kertoo materiaalien laaduista.

Kierrätysmateriaali on tehty murskatuista muovipulloista ja nämä ekotossut on saatavana aidolla villavuorella tai ilman vuorta.

Materiaaleissa on huomioitu luonnon monimuotoisuus ja lampaiden hyvinvointi.  Valmistuksessa ei käytetä mitään kemiallisia aineita, jotka ovat haitallisia luonnolle, eläimille ja ihmisille.  Tossut ovat siis turvallinen valinta meille käyttäjille ja niiden valmistuksessa työskenteleville käsityöläisille.

Sertifioitu huopa ja -villa on lämmintä, pehmeää ja laadukasta.  Materiaali kestää hyvin käyttöä ja pesua (alle 30 astetta) ja on luonnollinen valinta koko perheelle.

Tuuduu Oy

 

Tuuduu Oy on täysin kotimainen yritys. Valmistutamme ja maahantuomme erilaisia kenkiä sekä tossuja ja meillä on yli 30 vuoden kokemus jalkinealalta. Meillä on lisenssisopimus Moomin Characters Oy Ltd:n kanssa. Toimipisteemme sijaitsee Hollolassa ja Vantaalla Fashion Centerissä.