Toimitusehdot

Muumitossut.fi -verkkokaupan tuotteita myy Fanitan Oy (Y-tunnus 3377666-5).

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle (Jos haluat tilata ulkomaille, ota yhteyttä info@muumitossut.fi ja kerro, mihin maahan olet tilausta tekemässä).

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupasta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilaukseen sovelletaan muumitossut.fi sivuilla asiakkaan tilaushetkellä näkyvää tuotteen hintaan.

 

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Kiinteät toimituskulut Suomesssa 5,90 € (Postin lähimpään noutopisteeseen) tai 12,90 € (kotiinkuljetus).

 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on 3–5 työpäivää. Mahdollisista poikkeavista toimitusajoista löydät tiedon tuotteen tiedoista.

 

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet ilman erityistä syytä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusaika lasketaan alkavaksi tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Yksi vaihto on maksuton. Jos asiakas vaihtaa tuotteen useamman kerran, veloitetaan häneltä toimituskulut.

Pakkaa lähetys huolellisesti. 

Tuote palautetaan Postitse, jolloin paketin päälle tulee seuraavat tiedot:

Fanitan Oy / ASIAKASPALAUTUS 679057
Kaukelantie 239
17530 ARRAKOSKI

 

KAUPAN PERUUTTAMISOIKEUS

Noudatamme kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän kaupan peruuttamisoikeutta. Mikäli haluat käyttää kaupan peruuttamisoikeutta, täytyy päätöksestä ilmoittaa selkeästi sähköpostitse 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

Lähetä ilmoituksesi peruuttamispäätöksestä sähköpostiin: info@muumitossut.fi

Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi maksamme kaikki veloitetut kulusi takaisin. Takaisinmaksu tehdään viipymättä, kuitenkin enintään 14 päivää siitä, kun peruuttamisilmoitus kaupan purusta on annettu. Tuote tulee palauttaa viipymättä, kuitenkin vähintään 14 päivää kaupanpurkuilmoituksen jälkeen.

 

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 10 € palautuskustannukset, mitkä sisältävät todelliset palautuksesta aiheutuvat kustannukset.

 

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta